Keuring van auto’s voor verkoop

Periodieke keuring

1 jaar na de eerste keuring moet je naar je eerste periodieke keuring. Dit kan veel tijd in beslag nemen en u hebt geen tijd door werk of u heeft echt geen zin om in de rij te staan voor een autokeuring? Het kan zelfs dat u een wagen hebt gekocht zonder keuring.

Dit alles is geen probleem bij Gt-Cars wij maken graag tijd om de keuring van uw auto uit te voeren, hiervoor kan u steeds een afspraak maken.

Wilt u uw wagen laten keuren voor verkoop? Ook dit doen wij!

Keuring voor verkoop

Een tweedehands keuring is verplicht wanneer een particulier of handelaar een voertuig verkoopt. Die moet worden uitgevoerd voordat je het voertuig inschrijft op naam van de nieuwe eigenaar.

Maar u hebt geen tijd door uw werk, of door uw kinderen? Of u wilt gewoonweg niet in de rij staan voor een auto keuring? Het is dan ook niet meer als logisch dat wij keuring voor verkoop aanbieden als een van onze diensten.
Neem dus gerust contact met ons op en wij maken tijd vrij voor uw auto te keuren.

Eerst wordt er bekeken of de nodige documenten geldig zijn en wel overeenkomen met het voertuig dat u wilt verkopen. Dan wordt uw auto gekeurd. Als uw auto al minder dan twee maand geleden gekeurd werd doen wij een visuele keuring, enkel de remmentest voeren we uit met meetapparatuur. Andere auto’s worden onderworpen aan een volledige keuring waarbij de uitlaatgassen, ophanging en de lichten wel allemaal met meetapparatuur zullen worden getest.

Natuurlijk voeren wij ook gewone routine keuringen uit.