Over ons

Missie van Gt-Cars

Wij willen onze ervaring en deskundigheid inzetten om de wensen van onze klanten te vervullen als meest betrouwbare auto opkoper in Antwerpen. Omdat ons bedrijf is uitgegroeid van een hobby, naar een passie vinden wij het zeer belangrijk dat onze klant steeds op de eerste plaats komt. Door onze samenwerking met erkende dealers garanderen wij voor elke wagen een juiste prijs.

Wij zijn ons ervan bewust dat een betrouwbare auto opkoper vinden geen simpele taak is, en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in al onze diensten. De aankoop en verkoop van wagens is dan ook ons vak. Dat is de reden dat u bij ons beter bent dan bij andere auto opkopers

Visie van Gt-Cars

Als koper en verkoper van tweedehands auto’s hechten wij belang aan klant tevredenheid. Wij houden steeds rekening met de wensen van de klant en geven alle diensten die nodig zijn bij verkoop. U zult nooit problemen hebben door onze vlotte afhandeling. Dankzij GT-CARS moet u niet meer bang zijn om uw voertuig te verkopen. Wij zijn de autohandelaar waar u steeds met een gerust hart beroep op kan doen.

Momenteel hechten mensen nog niet veel waarde aan klantenservice bij de verkoop van hun wagen, ze zijn dit nu eenmaal niet gewoon. Dit willen wij veranderen, wij willen laten zien dat de verkoop van voertuigen op een andere manier kan gebeuren dan dat je nu kent. Wij bieden service, en zetten steeds klanten op de eerste plaats. Onze samenwerking met populaire dealers blijft alleen maar groeien, en dit vergroot ook steeds de mogelijkheden voor u als klant.

De service die wij aanbieden zal u niet snel bij een andere auto opkopers, dat is de reden dat wij voor u en uw oude wagen de juiste partner zijn.